Home > Generalitat, Política, Sociedad > Un implicat del Palau va fer un informe de “bones pràctiques”

Un implicat del Palau va fer un informe de “bones pràctiques”

September 23rd, 2009

Cultura va pagar a l’advocat Raimon Bergós gairebé 12.000 euros

El diputat del Grup Mixt José Domingo ha revelat que el Departament de Cultura va encarregar a l’advocat Raimon Bergós i Civit, un dels implicats en el cas del Palau de la Música, un “estudi de les bones pràctiques en tots els sectors”.Domingo ha exposat els fets durant la compareixença del conseller d’Economia, Antoni Castells, al Parlament per a explicar l’auditoria elaborada per la Generalitat després de la polèmica dels informes. Castells complia així una petició del Parlament de juny de l’any passat.

La conselleria va pagar, en concret, 11.600 euros, per sota del límit legal dels 12.000. Cultura s’estalviava d’aquesta manera haver de convocar un concurs públic, però no queda gaire bé que una administració encarregui un informe sobre “bones pràctiques” i ho faci per sota d’aquesta xifra i que l’autor sigui a més un advocat que ha estat destituït per a urdir un presumpte frau a Hisenda.

El mateix José Domingo ha recordat que Raimon Bergós acabar de ser cessar “per idear un engany a la Inspecció d’Hisenda per a evitar el pagament d’impostos entre el 2004 i el 2005.

.e-noticies.cat
23-09-2009

Generalitat, Política, Sociedad ,

Leave a Reply