Home > Barcelona, Generalitat, Política, Sociedad > Qui és qui al Palau

Qui és qui al Palau

October 20th, 2009

El bo i millor de la burgesia catalana és als òrgans de control
Alguns dels membres dels òrgans directius de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música
La llista de membres dels òrgans directius de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música reflecteix totes les tendències econòmiques i polítiques de la burgesia catalana. En aquests òrgans hi ha els principals representants de totes les entitats de la societat civil catalana.

Aquests representants de les classes altes de Catalunya apareixen a la comissió delegada de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música, a la junta del patronat i al patronat Palau 2.000-Palau de la Música Catalana.

Així, per exemple, la fundació està presidida en aquests moments per Mariona Carulla, filla de Maria Font, vídua de Lluís Carulla, creador del grup Agrolimen, un mecenes habitual del catalanisme i fundador d’Òmnium Cultural.

També hi figuren empresaris com Leopoldo Rodés, Isidre Fainé, Josep Esteve, Joan Gaspart, Enrique Lacalle, Jordi Miarnau, Francesc Costabella, José Luis Núñez Clemente o Enric Reyna.

No només estan representades en aquests òrgans les principals empreses, entitats associatives i d’altres organismes, sinó que també apareixen membres dels més importants partits amb representació al Parlament de Catalunya, com Arcadi Calzada, Anna Balletbó, Francesc Martí i Jusmet, Jorge Fernández Díaz , Jordi Pujol i Soley i la seva esposa, Marta Ferrusola.

El món intel·lectual i artístic també té la seva representació, com per exemple, Montserrat Caballé, Josep Carreras, Plácido Domingo, Xavier Bru de Sala, Teresa Berganza, Núria Espert o Daniel Barenboim.

La llista de membres dels òrgans directius

Publicat per E- Noticies. cat
20-10-2009

Barcelona, Generalitat, Política, Sociedad , , ,

Leave a Reply