Home > Pensions de viduïtat, Política, Sociedad > Té sentit mantenir les pensions de viduïtat?

Té sentit mantenir les pensions de viduïtat?

January 8th, 2010

08 de Gener de 2010
Opinions diverses.

No. La viduïtat no és cap mèrit. El que s’hauria de fer és atendre cas per cas. Sovint amb uns quants vales mensuals pels menjadors socials n’hi hauria en bé prou.
El secretari d’Estat de la Seguretat Social, Octavio Granado, ha negat aquest dimarts que l’executiu espanyol pensi suprimir les pensions de viduïtat i ha assegurat que és “radicalment contrari” a aplicar aquesta mesura, tal com han fet altres Estats amb l’argument que la incorporació massiva de les dones al mercat de treball fa innecessari el seu manteniment.
Cagat de por, diuen que no, malament, molt malament. Viudes, esteu/aneu ven arreglades
O sigui: el que s’ha de fer (segons aquest impresentable) és desprestigiar, castigar i anular a la mestresa de casa, que cuida els fills i la economia domèstica, i convertir-la en agent productiu directe i generador de IRPF. Es dir, que la feina de la dona que es queda a casa no te cap valor per a l’Estat i per tant, un cop mort el marit, tant valdria que es cremés al mateix taüt, oi? Maleida colla de sociates inútils i malèfics!Quina colla de paràsits. Que es toquin ells les pensions, i les dietes i els arrepenja peus pels seus trajectes per currar, i total per aixecar el braç, quina colla de dropos, i a sobre paràsits al parlament europeu cobrant 7000 euros al mes dietes i a més el parlament europeu no hi va ningú, colla de dropos. Després s’estranyen que surtin partits alternatius. Tenim dret a votar dropos, i això faré o no, però només 2 de cada 3 catalans van votar europees i encara us anomaneu demòcrates, alguna reflexió????, cap a viure de mamar.
Reflexio i sigueu crítics companys, tenim el dreat a vot, però us deixeu enganyar per aquests fariseus i hipòcrites feu-ne ús, però mireuvo-se´ls bé que hi ha molta merda, que no tot s’acaba amb el bartu i el millet.
Els socialistes espajnylos son la negació de la supervivencia de la gent normal i treballadora ja que poc a poc et van escanyant amb tot sense concesions de cap tipu. Més IVA, increment de preus trens, autobusos, metro, autopistes osigui mes despeses i aretallar tots els drets vigents amb la excusa que Europa ja ho fan. Que Deu ens agafi confessats!
Vaja! Tindrem que fer com, antigament, a l’India. PRIMERA LLEI DE PENSIONS: La vidua serà cremada junt amb el marit traspassat. SEGONA LLEI: En cas contrari, no cal, com no cobra viudetat, no hi serà d’aplicació, j’has es morirà tot sol.

Com deien els de la Trinca: Mamà, por!!!

No obstante això,
el secretari d’Estat ha precisat que sí caldrà reformar aquesta modalitat de pensions perquè “s’adaptin i corresponguin” als canvis de la societat pel que fa “als tipus i formes de convivència de les famílies”. En aquest sentit, el Consell de Ministres del pròxim 29 de gener té previst d’aprovar les conclusions de la comissió de seguiment del Pacte de Toledo sobre una modificació del sistema de la Seguretat Social i que el govern espanyol prepara un seguit de mesures.
No faran res que els pugui fer perdre un vot… encara que aixo suposi la ruina del país.

Jordi Flores

Pensions de viduïtat, Política, Sociedad , , ,

Leave a Reply